Gemeente Gemeente Kinrooi

Deelnemende handelaars (win-win-win-actie 2020)

Voorwaarden

Vanaf 3 oktober 2020 maakt iedere klant die in Kinrooi iets koopt kans om zijn of haar aankopen wekelijks tot 100 euro terugbetaald te krijgen dankzij de win-win-win-actie.  Gedurende 12 weken gaat er zo 12.000 euro naar klanten die winkelhieren in Kinrooi én nog eens 12.000 euro naar de erkende Kinrooise jeugd-, sport- en cultuurverenigingen, genomineerd door de klant. De kassatickets van iedere handelszaak in Kinrooi tellen sowieso mee, maar veel ondernemers hebben daarenboven het label van deelnemende handelaar.

Een deelnemende handelaar ondersteunt de win-win-win-actie door ze mee te promoten aan de hand van een affiche en flyers in de zaak. De klant kan enkel bij een deelnemende handelaar de win-win-win-omslag krijgen die nodig is om deel te nemen aan de actie.  De deelnemende handelaar is ook een verzamelpunt van deze omslagen.  Vanzelfsprekend krijgt de deelnemende handelaars alle materiaal dat nodig is voor de actie.

De win-win-win-bon, een tegoedbon van 10 euro die de winnende klant ontvangt, kan exclusief bij de deelnemende - en dus niet bij alle handelaars - besteed worden. Als handelaar krijg je die bon volledig terugbetaald van de gemeente Kinrooi.