Gemeente Gemeente Kinrooi

LED-informatiebord

Sinds midden november 2020 staat er een LED-informatiebord op het Dorpsplein te Kinrooi. In tegenstelling tot dergelijke borden op andere plaatsen, is het bord volledig in beheer van de gemeente. De gemeente staat zelf in voor de inhoud en er komen dus geen commerciële boodschappen op te staan. Met de plaatsing van dit bord, wil de gemeente de wildgroei van diverse borden op het Dorpsplein tegengaan. Als tegenprestatie mogen plaatselijke verenigingen dan ook gebruik maken van het LED-scherm. 

Voor wie

Het bord wordt voornamelijk gebruikt voor berichten van de gemeente, het OCMW, het AGB, onze erkende adviesraden en niet-commerciële organisaties van Kinrooi (parochie, scholen, verenigingen,...). Verenigingen kunnen er gratis gebruik van maken om activiteiten bekend te maken.

Voorwaarden

De aankondiging moet betrekking hebben op een activiteit in de gemeente Kinrooi en deze moet openbaar zijn. Daarnaast moet het evenement ook een occasioneel karakter hebben. Het is niet de bedoeling om er wekelijkse om maandelijkse activiteiten van verenigingen op aan te kondigen.

Hoe aanvragen

Aanvragen tot publicatie op het LED-scherm kunnen per mail aangevraagd worden aan communicatie@kinrooi.be. Boodschappen dienen per voorkeur opgemaakt te worden in het sjabloon hieronder bij de downloads. Een liggende affiche of flyer kan ook dienen als daar niet teveel informatie op staat.

Kostprijs

Gratis

Reglement

Klik hier voor het volledig gebruikersreglement, goedgekeurd door de gemeenteraad.