Gemeente Gemeente Kinrooi

Interactieve fietszoektocht - 50 jaar Kinrooi

Naar aanleiding van 50 jaar Kinrooi ontwikkelden de gemeente en Ecco La Luna een nieuwe fietszoektocht met vijf lussen: één in ieder dorp van de jarige fusiegemeente Kinrooi. Het vertrek is telkens aan het gemeentehuis. Wie veel fietst en goed zoekt en kwist, maakt midden september kans op een leuke prijs.

Aan de hand van een digitale kaart kan je vijf routes afleggen of gewoon lukraak naar verschillende waypoints of hotspots fietsen. Als je bij een punt aankomt, kan je een vraag of opdracht ontgrendelen. Daar kan je vervolgens punten mee verdienen en ook letters verkrijgen. Het uiteindelijk doel is een spreuk vinden die je een mooie prijs kan opleveren. Hoe meer hotspots je bezoekt, hoe meer letters je kan verzamelen voor de spreuk of het eindspel. En hoe meer je fietst, hoe beter je onze jarige gemeente leert kennen!

Tussentijds kan je ook zien hoe je het doet met de puntenscore ten opzichte van de andere deelnemers. De fiets(zoek)tocht is volledig gratis. Hieronder lees je hoe je ermee aan de slag kan gaan. We wensen je alvast veel fietsplezier !

Hoe aanvragen

  1. Download eerst de app Mobile Adventures via de Appstore of Google Play.
  2. Scan met die app de QR-code om aan het spel deel te nemen.
  3. Maak je account en registratie in orde.
  4. Lees de instructies van het spel in de app (of de powerpoint bij de downloads hier). 
  5. Bij instellingen vind je je code. Noteer die want die heb je nodig als je de fietstocht in meerdere etappes doet 

Kostprijs

gratis