Gemeente Gemeente Kinrooi

Asbest - DUBO Limburg

Heb je een vermoeden van asbest in en/of om je woning? Dubolimburg vzw helpt je met het verwijderen en afvoeren van asbest (in dak, gevel of rond leidingisolatie) op een professionele en veilige manier. En belangrijk: je profiteert daarbij van premies die het factuurbedrag behoorlijk verlagen!  

Asbest werd tot einde jaren ‘80 veelvuldig gebruikt in de bouwsector. In de loop der jaren werd echter duidelijk dat het inademen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Er is vandaag nog steeds veel asbest aanwezig in en rond onze woningen. Dubolimburg helpt je daarom - in samenwerking met Ovam, de provincie Limburg en de bouwsector - om het kankerverwekkende materiaal veilig en professioneel te laten verwijderen en afvoeren

Premies van 50% tot… 100%

Wie het volledige traject van Dubolimburg afwerkt – van het advies tot en met het effectieve verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende materiaal door een aannemer uit de Dubolimburgpoule – heeft recht op premies die in sommige gevallen tot 50%... en zelfs tot 100% van het factuurbedrag dekken. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek alle premies op de website!

Gratis online infosessies

Wil je graag meer weten over de voordelen van de Asbestverwijderingscampagne? Schrijf je dan in voor een van de gratis online infosessies op dinsdag 3 oktober (19u30) of dinsdag 7 november (19u30) en volg mee van achter jouw computer of laptop. Je krijgt er uitleg over de campagne, over de werkwijze en de premies die op jou wachten, en je kan achteraf je vragen aan de Dubolimburg-specialisten stellen.

Meer info

Meer info en afspraken: www.as-best.be