Gemeente Gemeente Kinrooi

zorgkundigen & verpleegkundigen - WZC Zorgvlied

Woonzorgcentrum Zorgvlied zoekt enthousiaste zorgkundigen & verpleegkundigen om samen mee(r) Zorgvlied te maken.

Onze visie
We zijn ervan overtuigd dat ook de tijd in een woonzorgentum een fijne tijd kan zijn. Plezier, vriendelijkheid, gezelligheid, … daar zetten we op in. Dat voel je onmiddellijk als je ons huis met zijn mooie, open inkomhal binnenstapt. We geven daarbij graag ruimte aan elke bewoner, elk met zijn eigenheid en levensgeschiedenis. Want wij zien in Zorgvlied iedereen graag gelukkig, zowel bewoners als familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Als één (h)echt team willen we hier allemaal samen voor gaan. Zodat we tevreden kunnen zijn en trots op de manier waarop we samen wonen, leven, zorgen en werken.

Wie zoeken we?
Je bent houder van een diploma/brevet of getuigschrift dat toegang geeft tot de functie van verpleegkundige of zorgkundige of dat hiermee gelijkgesteld is. De uitgebreide functieprofielen vind je als download hieronder.

Wat bieden we?
Werkzekerheid in een aangename werkomgeving. Een marktconform loon volgens de IFIC-barema’s aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen. Voor zorgkundigen gaat het om contracten van onbepaalde duur van 19 tot 28u per week. Voor verpleegkundigen gaat het over contracten van onbepaalde duur van 19 tot 38u per week Functierelevante beroepservaring wordt in rekening gebracht voor je anciënniteit. Tevens wordt een wervingsreserve aangelegd voor twee jaar.

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Stuur je motivatiebrief, je CV en een kopie van je diploma (en eventueel visum) tot en met 11 april 2023 naar wzczorgvlied@kinrooi.be of naar WZC Zorgvlied, Zandbosstraat 4 in 3640 Kinrooi. Het WZC organiseert de selectie op woensdag 26 april 2023.

Meer weten?
Over de inhoud van de functie: severine.linsen@kinrooi.be of 089 70 36 40
Over de procedure: davy.smits@kinrooi.be of 089 70 36 40