Gemeente Gemeente Kinrooi

Zorgeloos thuiskomen in het nieuwe jaar

Gepubliceerd op  vr 30 nov 2018
Oudejaarsnacht vieren, dat is een traditie die we in ere moeten houden, net zoals je laten rijden als je een glaasje teveel op hebt! De Lijn legt gratis feestbussen in die je van en naar je feestje brengen op oudejaarsnacht.

Dankzij een financiële tussenkomst van de provincie en de gemeente Kinrooi kan je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met vrienden en familie. De bussen van De Lijn brengen je veilig naar je feestje en weer naar huis en dit helemaal gratis!

Het enige dat jij als inwoner van Kinrooi moet doen is een feestbiljet aanvragen. Het feestbiljet is een sms-ticket dus je moet hiervoor niet naar het gemeentehuis komen. Je kan vanaf begin december het ticket hier aanvragen waarna je een e-mail ontvangt met instructies over de activatie ervan.

Met het gratis biljet mag je op oudejaarsavond 18u00 tot en met 2 januari onbeperkt gebruik maken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen. In onze gemeente kan je opstappen op:
- feestbus 421 (Kinrooi-Bocholt-Peer)
- feestbus 427 (Molenbeersel-Kinrooi-Ophoven)
De uurregeling van beide bussen vind je als download bij dit bericht.

Ook zonder biljet kan je opstappen op de feestbus maar dan betaal je 4 euro voor een ticket. Abonnementen en lijnkaarten zijn ook geldig op de feestbussen. Veel en veilig feestplezier!

Meer info over de oudejaarsregelingen vindt u hier op de site van de Lijn.