Gemeente Gemeente Kinrooi

Weer 500 euro voor 6 klanten en 5 verenigingen

Gepubliceerd op  di 01 dec 2020
Gisteren, 30 november werd de achtste trekking van de win-win-win-actie gehouden. Ondertussen zijn er al 55 verenigingen en 75 lokale klanten die de voorbije weken tot 100 euro verdienden aan deze actie. Iedereen heeft nog vier weken kans om te winnen.

Sinds de sluiting van de horeca halveerden UNIZO Kinrooi en de gemeente Kinrooi de pot van 1000 naar 500 euro. Dit zal nog twee weken zo verder gaan waardoor er voor de laatste twee trekkingen (21 en 28 december 2020) een superpot van 2.500 euro verdeeld zal worden. 

Win-win-win-bonnen gans 2021 geldig 
Winnaars van de actie worden uitbetaald in win-in-win-bonnen van 10 euro per stuk. Deze zijn te spenderen bij alle deelnemende handelaars in Kinrooi, te herkennen aan de affiche. Nog niet alle handelaars - onder andere horeca en contactberoepen - kunnen momenteel meedoen aan de actie. Het goede nieuws is wel dat de bonnen nog het ganse jaar 2021 gespendeerd kunnen worden. We hopen dat veel klanten dan ook op die manier de handelaars steunen die momenteel gedwongen gesloten zijn.

Alle winnaars
In december zijn nog vier trekkingen: twee met 500 euro in de pot en twee met telkens 2.500 euro die verdeeld zal worden aan lokale klanten én verenigingen. Benieuwd welke lokale klanten en verenigingen al een mooie euro konden verdienen aan de win-win-win-actie? U vindt ze allemaal terug op deze pagina.