Gemeente Gemeente Kinrooi

win-win-win-actie 2021

Van 15 november tot en met 26 december 2021 zijn er iedere week drie soorten winnaars in Kinrooi:

1 Klanten die aankopen deden in de gemeente Kinrooi of winkelhierden kunnen tot 100 euro per week terugbetaald krijgen met een win-win-win-bon die ze opnieuw kunnen besteden bij een deelnemende handelaar

2 Kinrooise verenigingen die genomineerd werden door een deelnemende klant krijgen hetzelfde bedrag als de winnaar gestort in hun clubkas.  

3 Kinrooise handelaars die deelnemen aan de win-win-win-actie krijgen deelnemers over de vloer en zien de winnaars zeker terugkomen om hun tegoedbonnen te spenderen.

Wekelijks zal voor 1.000 euro aan win-win-win-bonnen uitgekeerd worden aan de winnende winkelhierders. Daarnaast gaat er ook nog iedere week 1.000 euro naar de genomineerde erkende Kinrooise verenigingen.   

Voor wie

Iedereen die aankopen doet in 3640 Kinrooi, mag meedoen aan de win-win-win-actie. De kassatickets van alle Kinrooise handelszaken kunnen wekelijks tot uiterlijk 20u00 op de zondag volgend op de voorgaande week ingediend worden bij een deelnemende handelaar of in het gemeentehuis. Te laat ingediende omslagen zullen meegenomen worden in de volgende trekking (uitgezonderd de laatste week).

De win-win-win-bon kan enkel gespendeerd worden bij de deelnemende handelaars. Daar kan je terecht voor je lege win-win-win-omslag af te halen en ook om ze (in)gevuld in te leveren vòòr zondag 20u00. Meedoen kan trouwens enkel met een speciale win-win-win-omslag.

Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je hier.

Voorwaarden

- Deelnemen kan enkel met een tijdig ingeleverde speciale win-win-win-omslag, verkrijgbaar én inleverbaar bij de deelnemende handelaars en in het gemeentehuis.

- In een win-win-win-omslag verzamel je de kassatickets van 15 november 2021 tot en met 26 december 2021 kunnen gedurende de hele actieperiode ingediend worden. Per omslag kan je voor maximum 100 euro aan win-win-win-bonnen uitbetaald krijgen. Idealiter steek je dus - indien mogelijk - voor 100 euro (of iets meer) kassatickets in je omslag.

- Je moet een erkende Kinrooise vereniging nomineren en vermelden op je omslag. Als je dat niet doet, kan je zelf ook niet in de prijzen vallen. Ben je op zoek naar een vereniging die je kan steunen. Op deze lijst ga je zeker een vinden.

Afhandeling

Iedere week zullen de winnaars uitgeloot worden. De win-win-win-omslagen van de vorige week worden verzameld en een onschuldige hand trekt minstens 10 winnaars eruit tot het bedrag van 1.000 euro bereikt is. Tegelijk wordt ook gezegd welke vereniging genomineerd werd en dus hetzelfde bedrag uitbetaald krijgt. Dit kan je allemaal volgen via de Facebook-pagina's van gemeente Kinrooi en UNIZO Kinrooi.