Gemeente Gemeente Kinrooi

Werken schoolomgeving Kinrooi

Gepubliceerd op  vr 02 apr 2021
Vanaf 19 april 2021 gaat Kinrooi centrum  op de schop. Tot het voorjaar van 2022  zijn er werken gepland in diverse straten in de schoolomgeving: Kloosterstraat, Nelisveld, Processieweg, Melkerijstraat en Grote Kerkstraat. Klik verder als u op de hoogte wil zijn én blijven van deze werken.
Voor een uitgebreid en actueel dossier over dit grote project kan u terecht op het burgerparticipatieplatform www.kinrooimeemaken.be/schoolomgeving. Volgende informatie vindt u daar allemaal terug:
 
Over de werken
Aan de hand van het totaalplan komt u te weten waarom deze werken uitgevoerd zullen worden en wie daarbij de betrokken partijen zijn.
 
Timing
Er zijn zes grote fasen bij de werken. Ze worden allen toegelicht inclusief een plan, een woordje uitleg over de werken alsook de gevolgen voor het verkeer ter plaatse.
 
Blijf op de hoogte
Deze werken zal voor veel mensen gevolgen hebben. Niet alleen de omwonenden en het verkeer van en naar de scholen zullen ermee te maken hebben. Ook gebruikers en bezoekers van sporthal de Schans, de Bunker, de stedelijke academie voor kunsten (muziekschool), 't Speel-nestje en lokale handelaars zullen er hinder van ondervinden. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actuele stand van zaken: schrijf u in voor de nieuwsbrief over de werken via www.kinrooimeemaken.be/schoolomgeving. Even registreren en u krijgt alle nieuwe informatie als eerste toegestuurd.