Gemeente Gemeente Kinrooi

Start werken Kessenich centrum

Gepubliceerd op  wo 01 feb 2023
Op donderdag 2 februari starten de werken voor Kessenich in Zich(t). Om de werken veilig te laten verlopen, zullen er binnenkort een aantal verkeersmaatregelen opgelegd worden.

Vanaf morgen - donderdag 2 februari 2023 - sluit aannemer Heylen de werkzones af voor de herinrichting van Kessenich in Zich(t). Er is een signalisatieplan aangevraagd voor eenrichtingsverkeer en parkeerverbod. Dat gaat in de loop van volgende week in.

Eenrichtingsverkeer & parkeerverbod
In de Borgstraat kan men dan enkel nog rijden in de richting van de Kerkstraat (dorpspomp) naar de Dorpsstraat (beeldje Ertesjieter). In de Kerkstraat is er een algemeen parkeerverbod vanaf de Borgstraat tot aan de Gaard. Alle woningen van Ons Dak beschikken over een parkeerplaats in het parkeergebouw aan de Borgstraat. Die wordt best gebruikt als parkeren in de straat niet meer mag. Klik op deze kaart om de verkeersmaatregelen te bekijken.

Meer info over de plannen
Hier op de VLM-site vind je meer info over het project zelf.

Info over de werken
Voor vragen, klachten of opmerkingen over de werken kan u tijdens de kantooruren terecht bij werfleider Milan Roothooft (0477 62 88 31) of projectleider Tom Heylen (0475 47 58 24).