Gemeente Gemeente Kinrooi

Warmtefoto

Goed nieuws! Fluvius nam een warmtefoto van gemeente Kinrooi. Dat gebeurde uiteraard niet zomaar. Zo kennen we de isolatiegraad van alle daken van Kinrooi. Het dak is immers verantwoordelijk voor het meeste warmteverlies van je woning. Hoe roder het dak kleurt, hoe meer warmte je dak verliest. Dat betekent hogere energiekosten en het is bovendien slecht voor het milieu.

Benieuwd? Ontdek hoe jouw dak scoort via www.limburg.be/warmtefoto!

Wil je meer informatie over de warmtefoto en hoe je de score van jouw dak kunt verbeteren? Schrijf je dan gratis in voor een energiefitsessie ”dakisolatie”!

Je kunt ook een afspraak maken met het woon-energieloket. De loketmedewerker bekijkt dan samen met jou de score van je dak.

Deelnemen aan een energiefitsessie “dakisolatie”

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een online avondsessie, waarin je alles te weten komt over de warmtefoto en dakisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je de warmtefoto correct kunt interpreteren, en wat de voor-en nadelen zijn van verschillende materialen en technieken om je dak te isoleren.

Surf naar www.limburg.be/warmtefoto, kies de datum die het beste voor jou past en schrijf je gratis in voor de energiefitsessie warmtefoto!