Gemeente Gemeente Kinrooi

Warm Kinrooi schenkt 4000 euro aan goede doel

Gepubliceerd op  ma 09 jan 2023
Onder impuls van Landelijke Gilde Kinrooi vond op zaterdag 17 december een kerstmarkt plaats op en rond het Dorpsplein. Trisport MnK organiseerde een kerstrun voor jong en oud. Het gemeentebestuur zorgde voor de logistieke ondersteuning. Het totaalconcept leverde 4.000 euro op voor het goede doel.

Op zaterdag 7 januari 2023 blikten de organisatoren terug op het prachtige totaalspektakel Warm Kinrooi. Het evenement werd in alle opzichten een voltreffer.

Naast de twee organisatoren - Landelijke Gilde Kinrooi en Trisport MnK - tekenden tal van verenigingen present voor de verdere omkadering. Dat vertaalde zich in een zeer goede opkomst van bezoekers, leden en sympathisanten zowel voor het sportieve als voor het culturele luik. De gezamenlijke doelstelling was - naast een gezellig wintertreffen - het inzamelen van middelen voor het goede doel, met name Vincentius Maaseik-Kinrooi.

Op deze manier willen we Chiro Kinrooi, schutterij Sint-Martinus Belestraat, Samana, FC Maasland NO, Gezinsbond Kinrooi, KV De Rabbedabbers, Vincentius Maaseik-Kinrooi, Ferm Kinrooi, UNIZO Kinrooi, Chiro Kessenich, KV Gaapmesse en KV Gaapversjètte, KV De Sjaaimakers, Landelijke Gilde Geistingen, Ferm Geistingen, Team Velox, Trisport MnK,  Landelijke Gilde Kinrooi en Rode Kruis Kinrooi - als EHBO present voor de kerstrunners - allen danken voor de medewerking.

Samen hebben ze ervoor gezorgd dat er 4.000 euro verzameld werd voor het goede doel. De cheque is inmiddels overgemaakt aan Vincentius Maaseik-Kinrooi. We kijken ondertussen al uit naar de volgende editie in december 2023.