Gemeente Gemeente Kinrooi

Wanneer krijg ik mijn uitnodiging ?

Gepubliceerd op  wo 01 dec 2021
De vaccinatiecampagne voor de boosterprikken verloopt zeer vlot. Iedereen die op dit moment recht heeft op een boosterprik is uitgenodigd. Vlaanderen gaat het vaccinatiecentrum dan ook vanaf deze week progressief de mogelijkheid geven om de mensen onder de 65 jaar uit te nodigen.

Daarbij zullen er vanaf half december ook Moderna-vaccins gebruikt worden als  boosterprikken. Het is helaas niet mogelijk om zelf te kiezen welk vaccin u krijgt.
 
De volgorde van uitnodigen gebeurt niet chronologisch op leeftijd. Maar wel op basis van het moment waarop u uw tweede prik kreeg. Er wordt altijd een minimale interval gerespecteerd. Voor J & J is dat twee maanden, voor AstraZeneca vier maanden en voor Pfizer zes maanden.

De uitnodiging kan pas vertrekken als de termijn om is, waardoor u ten vroegste 10 dagen later gevaccineerd kan worden.  Om wachtrijen te vermijden in het centrum verzoeken wij u om te komen op het vooropgestelde tijdstip dat in de brief staat. Bevestigen is voor het vaccinatiecentrum niet noodzakelijk.