Gemeente Gemeente Kinrooi

Vitamine K: nat maar o zo warm !

Gepubliceerd op  ma 21 okt 2019
Het minder goede weer heeft niet kunnen beletten dat de eerste editie van Vitamine K een warm evenement werd. Honderden sportievelingen en wandelaars zakten af naar de Agropolis site om hun bijdrage te leveren aan het goede doel. Ondertussen zijn ook de resultaten van de tijdsregistratie binnen.

Vorige vrijdag werd de kaap van 500 inschrijvingen ruim overschreden. Mooi weer had ongetwijfeld nog meer daginschrijvingen opgeleverd maar de organisatie blikt niettemin tevreden terug op het wandel- en loopevenement voor het goede doel. Ze wenst langs deze weg dan ook nog eens alle helpende handen én deelnemers te bedanken voor hun aanwezigheid !

Het slechte weer zorgde voor problemen met de tijdsregistratie. Niettemin zijn vandaag de resultaten van de 10 km, de 10 miles en de halve marathon achterhaald kunnen worden. Ze zijn terug te vinden bij de downloads van dit nieuwsbericht. De resultaten van de 5 km zijn helaas in het water gevallen... 

Later deze week verwachten we ook nog een Fan van Kinrooi die in het teken stond van deze Vitamine K. Hou dus zeker de website en de gemeentelijke Facebook-pagina in de gaten hiervoor.