Gemeente Gemeente Kinrooi

vacature zaaltoezichter - gemeente Kinrooi

Het gemeentebestuur van Kinrooi is op zoek naar een zaaltoezichter voor het Dorpshuis en sportzaal De Belder (m/v/x). Het betreft een deeltijdse functie (10u) van bepaalde duur in contractueel dienstverband (graad E).

De uitdaging

Kinrooi zoekt een proactieve en verantwoordelijke zaaltoezichter die in staat is om een essentiële rol te vervullen in het waarborgen van de goede gang van zaken in het Dorpshuis en sportzaal De Belder te Ophoven.

  • Als zaaltoezichter ben je de ogen en oren van de gemeente, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het melden van defecten aan de infrastructuur, maar ook voor het handhaven van regels en voorschriften.
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor de gebruikers, en je bent in staat om hen op een vriendelijke en respectvolle manier te begeleiden en eventuele overtredingen aan te kaarten.
  • Je bent verantwoordelijk voor sleutelbeheer, het onthaal van gebruikers, en het controleren op defecten of eventuele vernielingen in de gebouwen.

Een veelzijdige functie die vraagt om flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling.

De perfecte match

  • Je bent in staat om klanten en collega’s vriendelijk te woord te staan, vragen te beantwoorden en klachten door te geven. Je bezit sterke communicatieve vaardigheden en weet oplossingsgericht te handelen.
  • Je kunt zelfstandig en accuraat taken uitvoeren, waarbij efficiëntie een sleutelrol speelt in de dagelijkse werkzaamheden.
  • Je bent bereid om flexibel te zijn en aanpassingen te maken in je werkschema indien nodig, zelfs buiten de reguliere werktijden. De meeste verhuringen zijn namelijk in het weekend of ‘s avonds.
  • Je bent een onmisbare schakel in het handhaven van orde, veiligheid en een goede sfeer voor alle gebruikers.
  • Je bent bereid om flexibel te worden ingezet op verschillende locaties.

Ons aanbod

Een boeiende job met een interessant salaris, flexibele werkuren, maaltijdcheques ter waarde van 5,5 euro, fietsvergoeding, 35 dagen betaalde vakantie, 14 feestdagen, 2de pensioenpijler en voordelen via de GSD-v. Het bruto geïndexeerd maandsalaris bedraagt minimum 2.207,23€ en maximum 2.756,95€. (wedde bij een voltijdse tewerkstelling). Relevante beroepservaring kan tot een maximum van 10 jaar in rekening worden gebracht.

Nog vragen?

Heb je vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Jos Teuwen, clusterhoofd vrije tijd via jos.teuwen@kinrooi.be. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de personeelsdienst via vacatures@kinrooi.be.

Interesse?

Solliciteer vóór maandag 11 december 2023 door je CV, motivatiebrief en een uittreksel van je strafregister te sturen naar vacatures@kinrooi.be. Vergeet deze documenten niet bij te voegen. 

Selectieprocedure?

Je wordt uitgenodigd voor een verkennend gesprek met het diensthoofd en de HR afdeling.