Gemeente Gemeente Kinrooi

Vacature technisch medewerker elektro & sanitair

Het gemeentebestuur is op zoek naar een technisch medewerker voor de afdeling infrastructuur die instaat voor het onderhoud van de elektrische installaties, het sanitair, de centrale verwarming en klimatisatie. Zelfstandig en in team kunnen werken is een must. Je dient in alle omstandigheden bereid te zijn om ook buiten de gewone diensturen te werken voor bijvoorbeeld festiviteiten of noodsituaties.  Ben je technisch aangelegd? Kan je je mondeling duidelijk uitdrukken? Dan is er misschien werk voor jou bij de technische dienst.

Voorwaarden

Ben je in het bezit van het diploma hoger secundair technisch onderwijs (6 jaar TSO) of beroepsonderwijs (BSO) met specialisatiejaar (7de jaar) bij voorkeur in de richting elektriciteit of elektromechanica en heb je een rijbewijs B? Dan kan deze job voor jou zijn als je slaagt in het aanwervingsexamen. Je moet ook een uittreksel uit het strafregister (model 1) (vroeger bewijs van goed gedrag en zeden genaamd) voor kunnen leggen. Relevante ervaring in een technische functie waarin de nadruk lag op werken aan elektrische installaties en bijkomende ervaring in sanitair en/of centrale verwarming en klimatisatie is een pluspunt. 

Wij bieden:
- 1.927,37 geïndexeerd bruto maandsalaris
- maaltijdcheques
- hospitalisatieverzekering
- fietsvergoeding

Meer info

Uitgebreide info over deze job kan je opvragen via 089 70 03 00 toestel 347. Je brief met cv, een kopie van het rijbewijs en uittreksel van het strafregister moet vòòr 31 oktober 2019 (poststempel geldt als bewijs) verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Breeërsteenweg 146 te 3640 Kinrooi. Afgeven tegen ontvangstbewijs kan bij de personeelsdienst tot 31 oktober 2019 voor 11u30.