Gemeente Gemeente Kinrooi

Vacature hoofdmoni speelpleinwerking

Tijdens de eerste zes volle weken van de zomervakantie (1 juli – 9 augustus) organiseert de gemeente op vier verschillende locaties speelpleinwerking. Hiervoor worden een 14-tal hoofdmonitoren of coördinatoren aangeworven.

Ben je of word je komende zomer 18 jaar? Ben jij graag in de weer met kinderen? Organiseer jij graag het ultieme spel en hou je van werken in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voorwaarden

- teamspeler zijn
- 18 jaar of ouder zijn
- minstens voldoen aan één van de volgende punten: attest animator in het jeugdwerk (of hoger) behaald hebben of een opleiding in een sociaalpedagogische richting volgen of behaald hebben
- een EHBO-diploma is een pré

Hoe aanvragen

Solliciteren doe je door het aanmeldingsformulier (zie download hieronder) in te vullen en vóór woensdag 20 maart met sollicitatiebrief en kopies van de behaalde diploma’s te bezorgen aan de personeelsdienst. 

Ben je jonger dan 18 jaar of voldoe je niet aan de criteria? Dan kan je je altijd opgeven als hulpmoni of moni. Het aanmeldingsformulier vind je hier terug bij de downloads als "aanmelden vrijwilliger".

Meer info

Kandidaten kunnen vrijdag 19 april in de voormiddag alvast vrijhouden voor de schriftelijke en mondelinge proef. Meer info over speelpleinwerking vind je hier.