Gemeente Gemeente Kinrooi

Vacature hulpkok WZC Zorgvlied

Het OCMW van Kinrooi zoekt 1 deeltijdse hulpkok voor woonzorgcentrum Zorgvlied. Het betreft een halftijdse tewerkstelling (m/v/x) voor 19 uur per week in contractueel dienstverband. Er zal ook een werfreserve van twee jaar aangelegd worden voor toekomstige aanwervingen. 

Als hulpkok sta je in voor het maken van lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden voor bewoners van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Je hebt een variabel uurrooster waarbij ook weekendwerk met bijbehorende verloning hoort.

Voor wie

Je dient te beschikken over technische kookvaardigheid en werkt onder leiding van een kok. Je bent medeverantwoordelijk voor de menuplanning, rekening houdend met wensen, noden en gewoonten van de bewoners. Ook productkennis en de voedingsverwachtingen van bejaarden zijn dingen waar rekening mee gehouden moet worden.

Voor deze vacature dien je:
- in het bezit te zijn van een brevet of diploma BSO derde graad Restaurant en keuken of
- in het bezit te zijn van een brevet of diploma 7de jaar Gemeenschapsrestauratie of
- in het bezit te zijn van een brevet of diploma TSO 3de graad Hotel of
-
minstens drie jaar relevante ervaring in een grootkeuken hebben.

Voorwaarden

Het is een functie in contractueel dienstverband van 19 uur per week. Het voltijds geïndexeerd brutojaarsalaris is 22.701,12 en 35.332,80 euro, afhankelijk van je anciënniteit. Functierelevante anciënniteit kan volledig ingebracht worden. Bijkomende voordelen zijn onder andere maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, weekendvergoeding,…

Hoe aanvragen

Solliciteren voor deze functie kan door een brief met uitgebreid CV en uittreksel uit het strafregister (model 1) en kopie van het diploma te sturen naar het Vast Bureau, p.a.  Zandbosstraat 4 te 3640 Kinrooi. Je kan de sollicitatiebrief met de gevraagde bijlagen ook tegen ontvangstbewijs binnenbrengen bij het onthaal (woonzorgcentrum). Solliciteren kan tot 25 september 2019 om uiterlijk 11u00.

Meer info

WZC Zorgvlied
089 70 36 40
wzczorgvlied@kinrooi.be