Gemeente Gemeente Kinrooi

Vacature deskundige omgeving - gemeente Kinrooi

Het gemeentebestuur van Kinrooi is op zoek naar een deskundige omgeving (m/v/x). Het gaat over 1 VTE in contractueel dienstverband (voltijds 38u) en de aanleg van een werfreserve.

De uitdaging
Als collega binnen het team ruimtelijke ordening bied je ondersteuning aan de omgevingsdienst inzake het adviseren van omgevingsvergunningen, ruimtelijke projectaanvragen, het vergunningenbeleid en het opmaken van ruimtelijke visies. Je staat daarbij ook in voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarbij klantvriendelijkheid centraal staat. In een nauwe samenwerking met de collega’s van het betrokken bestuur sta je in voor de inhoudelijke behandeling van omgevingsvergunningen, de advisering bij de stedenbouwkundige vraagstukken, opvolging van reglementen, dossiers voor de gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen,… Dit zorgt voor een gevarieerde jobinhoud met een mix van administratie, wetgeving en klantencontacten.

De perfecte match
Je behaalde een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van een cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Je herkent problemen en formuleert oplossingsgerichte adviezen. Je bent punctueel, met oog voor detail, werkt gestructureerd, hebt een goede kennis van Microsoft producten en kan overweg met nieuwe softwarepakketten.

Ons aanbod
Een contract van onbepaalde duur met een bruto maandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 2.177,17 en 4.669,34 euro aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden. Voor deze functie wordt relevantie ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 10 jaar. Er zal tevens een werfreserve aangelegd worden.

Nog vragen?
Neem dan vrijblijvend contact op met Elke Rutten, architect van de gemeente Kinrooi op 089 70 03 00 of mail naar elke.rutten@kinrooi.be. Check zeker ook even het volledig functieprofiel (download hieronder).

Interesse?
Geldig solliciteren kan door een motivatiebrief met CV, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister te sturen naar gemeente Kinrooi, Breeërsteenweg 146 te 3640 Kinrooi of per mail naar personeel@kinrooi.be. Dit kan tot ten laatste donderdag 15 december 2022. De selectieprocedure bestaat uit verkennende gesprekken en een mondelinge proef met schriftelijke voorbereiding op dinsdag 10 januari 2023. Vanaf 15 kandidaturen is er ook een preselectie op basis van CV en motivatiebrief.