Gemeente Gemeente Kinrooi

Wie verdient de 8ste Uni-K-award?

Gepubliceerd op  ma 08 jan 2024
Op vrijdag 1 maart zal UNIZO Kinrooi in samenwerking met de gemeente Kinrooi voor de achtste keer de Uni-K-award uitreiken aan een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). Wie verdient die award volgens jou? Tot en met 18 januari kan je bedrijven, ondernemers of winkels voordragen voor nominatie.

Ken je een mooi bedrijf in Kinrooi? Groot of klein? Origineel, vriendelijk, ecologisch? Of eender op welke manier speciaal ... ? Is jouw werkgever, je buurman, het bedrijf van iemand anders of ben je zelf een nominatie waard?

Laat dit dan vòòr vrijdag 19 januari 2024 weten per mail naar kristel.stals@kinrooi.be. Momenteel is de jury nog op zoek naar kandidaten voor de Uni-K award. De suggesties zullen ook gebruikt worden voor de shortlist voor de publieksprijs. Daar zal iedereen opnieuw voor kunnen stemmen van 1 tot en met 19 februari 2024.

De uitreiking van de 8ste Uni-K-award zal opnieuw plaatsvinden in GC De Stegel. Geïnteresseerden kunnen vrijdag 1 maart 2024 alvast in de agenda zetten. Nieuws over de  invulling van deze avond volgt later... In de tussentijd: vergeet je suggesties niet te doen! Dat kan tot en met donderdag 18 januari 2024.