Gemeente Gemeente Kinrooi

Digitale infosessie centrumontwikkeling Kinrooi

Gepubliceerd op  do 30 dec 2021
Begin december werd beslist om een grote projectzone in het centrum van Kinrooi commercieel te ontwikkelen en te realiseren. Wil je er meer over weten? Schrijf je dan zeker in voor de digitale infosessie op dinsdag 11 januari 2022 om 19u30.

Op 6 december 2021 keurde de gemeenteraad de overheidsopdracht goed voor de centrumontwikkeling in Kinrooi, zoals te lezen was in dit vorig nieuwsbericht.

Na de gemeenteraad kwam er een aparte website boordevol informatie online. Die is terug te vinden op deze projectpagina van kinrooimeemaken.be.

Daar is eveneens een uitnodiging terug te vinden voor een online infosessie op dinsdag 11 januari 2022. Na de toelichting over het traject, de timing, de partners en het gebied zal ook het startschot gegeven worden voor de eerste inspraakronde. Het gemeentebestuur rekent immers op de participatie van omwonenden en andere geïnteresseerden zodat er een groot draagvlak voor het uiteindelijk ontwerp is. Wil je van begin af aan mee zijn in dit verhaal. Schrijf je dan hier in voor de online infosessie.