Gemeente Gemeente Kinrooi

Tot uw dienst!

Gepubliceerd op  do 01 okt 2020
Ook in deze moeilijke tijden staan wij voor je klaar. We nemen de maatregelen van de overheid serieus en hebben besloten een dienstverlening op maat aan te bieden. We gaan als volgt te werk.

Door een overbelasting van het telecomnetwerk lijken onze lijnen soms bezet. Wij raden u aan in zo'n geval nog een keer opnieuw te proberen. Excuses voor het ongemak.

- Gemeentehuis
Indien je een afspraak hebt mag je je aanmelden via de parlofoon aan de ingang van het gemeentehuis. Daarna laat één van onze collega's je binnen. Contactgegevens en openingsuren van het gemeentehuis vindt u hier terug.

- Sociaal Huis
Indien je  een afspraak hebt kan  je je aanmelden via de parlofoon aan de ingang van het Sociaal Huis.  We vragen je voor alle andere zaken eerst zo veel mogelijk  telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Daarna kan er voor dringende zaken een afspraak gemaakt worden.  Het Sociaal Huis is altijd telefonisch of per  per e-mail bereikbaar. Neem even contact op indien je twijfelt.  Contactgegevens en openingsuren van het Sociaal Huis vindt u hier terug. 

- Bibliotheek
De bibliotheek is gesloten voor publiek, maar dat wil niet zeggen dat je helemaal geen boeken kan lezen in deze periode! Je kan van al het materiaal op onze website een “ruim” lijstje maken van aanwezige materialen die je zou willen lezen of bekijken. Je bezorgt ons dat lijstje via bibliotheek@kinrooi.be met je klantgegevens (vb. je eigen lidnummer en juiste naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur, ….) en ook een voorstel van afhaalmoment. Wij zoeken vijf materialen van dat lijstje samen en lenen die meteen uit. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afhaalmoment. Je komt op het afgesproken moment naar de bib en belt gewoon aan. Wij geven je dan het pakketje met uitleenticket mee. Veel lees- en kijkgenot!

- Dienst vrije tijd en dienst zorg en ouderen, De Stegel
De Stegel is gesloten, maar we blijven wel telefonisch en digitaal bereikbaar. Contactgegevens en uren waarop van de diensten in de Stegel bereikbaar zijn vindt u hier terug.

- Woonzorgcentrum Zorgvlied
Het woonzorgcentrum is gesloten voor bezoekers. We werken in het woonzorgcentrum aan een systeem om contact te houden met uw naasten via digitale kanalen. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen hieromtrent. 

Wij raden u aan om zoveel mogelijk zaken digitaal of telefonisch met onze diensten af te handelen en niet-dringende zaken uit te stellen.

  

  

Een overzicht van alle eerder gepubliceerde nieuwsitems aangaande het coronavirus vindt u hier terug.