Gemeente Gemeente Kinrooi

technisch assistent groenonderhoud - gemeente Kinrooi

De gemeente Kinrooi is op zoek naar verschillende technisch assistenten voor het groenonderhoud. Het betreft een voltijdse functie in contractueel dienstverband (niveau D) (m/v/x). Er zal tevens een werfreserve aangelegd worden.

taakomschrijving
Het hoofddoel van de functie is groenonderhoud: zorg dragen voor de aanleg, het dagelijkse onderhoud en het herstellen van het openbare domein. Verder kan je ook worden ingeschakeld voor onderhoud en herstellingen in en aan openbare gebouwen en het bedelen van uitleen materialen. Zelfstandig en in team kunnen werken is een must. Je dient in alle omstandigheden bereid te zijn om in open lucht te werken, ook buiten de gewone diensturen, het bieden van ondersteuning bij  festiviteiten of noodsituaties. Ben je praktisch aangelegd? Heb je een passie voor groen? Kan je je mondeling duidelijk uitdrukken? Dan is er misschien werk voor jou bij de technische dienst.

vereisten
Er zijn geen diplomavoorwaarden maar je dient wel een uittreksel uit het strafregister (model 1) (vroeger bewijs van goed gedrag en zeden genaamd) voor te leggen. Een rijbewijs BE of C hebben, is een pluspunt maar geen must. Daarnaast moet je ook slagen voor het aanwervingsexamen.

wij bieden
Een boeiende job met een interessant salaris, maaltijdcheques ter waarde van 5,5 euro, fietsvergoeding, 35 dagen betaalde vakantie, 14 feestdagen, 2de pensioenpijler en voordelen via de gemeenschappelijke Sociale Dienst GSD-v. Het bruto geïndexeerde maandloon bedraagt tussen minimum 2.173,11 euro en maximum 3.3822,08 euro. Relevante ervaring uit de privésector of als zelfstandige wordt tot een maximum van 10 jaar in rekening gebracht.

info & sollicitaties
Mail (bij voorkeur) je sollicitatiebrief samen met je cv, een kopie van het rijbewijs en uittreksel strafregister naar personeel@kinrooi.be. Per brief kan je je kandidatuur sturen naar het Gemeentebestuur Kinrooi, Breeërsteenweg 146 te 3640 Kinrooi. Afgeven tegen ontvangstbewijs kan bij de personeelsdienst. Uiterlijke datum van indienen is 24 februari 2023 om 11u00. Onvolledige kandidaturen worden niet in aanmerking genomen.Het praktisch en mondeling examen zal plaatsvinden op 15 of 16 maart 2023.

Meer info

Wens je nog meer informatie? Dan kan je je wenden tot Roel Van Vlierden (diensthoofd van de technische dienst) via het nummer 089 700 371.