Gemeente Gemeente Kinrooi

Team Kinrooi op Levensloop Maaseik

Gepubliceerd op  di 30 apr 2019
Team Kinrooi zal binnenkort één van de grootste zijn op Levensloop, het 24-uur durend evenement ten voordele van de Stichting tegen Kanker dat op 11 & 12 mei plaatsvindt in Neeroeteren. De kaap van 200 leden is overschreden maar er zijn nog altijd deelnemers welkom in Team Kinrooi.

Moeten we Levensloop nog voorstellen? Wellicht niet... Kinrooi is samen met Maaseik en Dilsen-Stokkem al enkele jaren mede-organisator van het evenement. Ieder jaar was er een mooie delegatie van Team Kinrooi present om te lopen of wandelen in sportpark De Borg.

Dit jaar verslaat Team Kinrooi echter alle records. Dankzij de niet-aflatende inzet van enkele personeelsleden telt het team nu al meer dan 200 leden en zodoende is er nu ook al 2.000 euro voor het goede doel bij elkaar gebracht.    

Zoek jij nog een team om deel te nemen aan Levensloop en/of wil je Team Kinrooi nog versterken? Dan zijn er twee mogelijkheden: jezelf hier online inschrijven en kiezen voor Team Kinrooi of even mailen naar greet.leenders@kinrooi.be en wim.vanasten@kinrooi.be. Die verwittig je best ook eventjes als je ervoor kiest om zelf online te registreren. Om organisatorische redenen vragen we wel om vòòr donderdag 9 mei voor 12u00 aan te sluiten.

Tijdens de editie van 2019 staat het teamlid centraal in Team Kinrooi. Ieder teamlid krijgt na zijn/haar wandeling/loopje een hapje en een drankje als hij/zij zich aanmeldt in de Team Kinrooi tent. Zolang de voorraad strekt, is er ook een origineel T-shirt voorzien!