Gemeente Gemeente Kinrooi

Stuur je staycation foto's !

Gepubliceerd op  do 09 jul 2020
Begin april lanceerde de dienst vrije tijd een foto-oproep naar alle inwoners en toeristen. Tijdens de lockdown werden al meer dan 150 foto's ingestuurd. Nu we weer iets meer mogen en velen aan staycation denken, blijven foto's voor de Corona-expo nog steeds welkom.

De afgelopen week kwam de jury een eerste keer samen. Een eerste selectie uit 150 foto's werd gemaakt maar tegelijk werd geopperd dat de foto-oproep nog loopt tot 31 augustus 2020. Dus wie deze vakantie nog leuke "staycation"-foto's maakt van Kinrooise parels, kan die nog steeds inzenden. En... een aanbeveling of vaststelling na de eerste selectie: er mogen ook mensen op de foto staan! Daarnaast hou je er ook best rekening mee dat de foto's in hoge kwaliteit moeten zijn. Van een thumbnail of klein bestand kan nooit een mooie vergroting gemaakt worden. Wil je nog foto's bezorgen? Dan vragen we twee dingen:

1 Mail je foto - in drukkwaliteit (HDR) - voor 31 augustus 2020 naar cultuur@kinrooi.be. Zet een korte beschrijving erbij en vermeld zeker de naam van de fotograaf bij je inzending. De beste foto’s zullen gebruikt worden voor de Corona-expo, dit najaar in GC De Stegel. Na de tentoonstelling krijgen de indieners van de geselecteerde beelden een grote afdruk van hun foto.

2 Post je foto op Instagram met vermelding van @3640kinrooi en minstens de hashtags #mooikinrooi #coronaexpo #coronapositief. Ben je sportief bezig? Zet er dan zeker #sportersbelevenmeer bij. Je vult verder aan met hashtags die jij toepasselijk vindt.