Gemeente Gemeente Kinrooi

Studeren in Agropolis of De Stegel

Gepubliceerd op  wo 20 mei 2020
Studenten die op zoek zijn naar een openbare ruimte om in alle rust te kunnen blokken, zijn vanaf maandag 25 mei tot 3 juli 2020 welkom in GC De Stegel of het incubatorgebouw van Agropolis Kinrooi. Je kan er gratis terecht. Er wordt enkel gevraagd om vooraf even te reserveren.

In het verleden werd de hoofdbibliotheek opengesteld voor studenten. Omdat de bibliotheek momenteel nog gesloten is en omdat aparte of grotere ruimten eerder aangewezen zijn omwille van Covid-19 zijn er twee andere plekken ter beschikking van de studenten.  

GC De Stegel
Van maandag tot en met vrijdag kan de grote zaal van GC De Stegel iedere dag van 8u00 tot 20u00 je favoriete studieplek worden. Rekening houdend met social distancing kunnen er 72 plaatsen voorzien worden in deze nieuwe, grote studiezaal. Wil jij een plekje? Reserveer dat dan bij zaalverantwoordelijke Eric Van den Heuvel via 0492 25 54 17 of per mail naar eric.vandenheuvel@kinrooi.be.

Agropolis Kinrooi
In het incubatorgebouw kan je een flexwerkplek reserveren om te studeren. Daar kan je iedere werkdag terecht van 9u00 tot 17u00 na reservatie via info@agropolis.be of via 089 41 09 00. Op deze locatie moet je wel rekening houden dat je de eerste minuten verliest door het prachtige uitzicht over de Maasplassen...

In ieder geval... Wie samen wil studeren in een openbare ruimte, weg van de vele verleidingen van internet, sociale netwerken en gsm is welkom in De Stegel en Agropolis. Veel blokgenot en veel succes met de examens.