Gemeente Gemeente Kinrooi

Steun voor ondernemers

Gepubliceerd op  do 17 dec 2020
Vlaanderen wil de ondernemers die getroffen zijn door de coronamaatregelen ondersteunen met een financiële tegemoetkoming en kosteloos advies. We zetten de belangrijkste Vlaamse steunmaatregelen voor ondernemers even op een rij.

Nieuw Vlaams Beschermingsmechanisme
Aanvragen hiervoor moeten vóór 31 december 2020 om 15u00. Doe je aanvraag op tijd en wacht best niet tot het laatste moment om uw premie aan te vragen. Hier vind je praktische informatie voor de aanvraag. Let op: dit is voor omzetverlies in de periode van 1 oktober tot 15 november! Omzetverlies vanaf 16 november kan je nu nog niet aanvragen.

Herbekijk de gratis webinars en boost je zaak online
Herbekijk hier de volledige reeks gratis webinars "Eerste Hulp Bij Online verkoop" en leer hoe jij je zaak een online boost kan geven!

Volg de status van jouw aanvraag via het e-loket
Volg je overheidsdossier(s), zoals je aanvraag voor een coronapremie, nauwgezet zelf op in alle transparantie. Dat kan door hier je dossier te checken.

Hou je gegevens up-to-date op #koopinjebuurt
Registreer gratis je zaak op dit platform. Al geregistreerd, maar zijn je gegevens niet correct? Pas ze eenvoudig zelf aan op  https://koopinjebuurt.be/

Een up-to-date overzicht van de belangrijkste Vlaamse steunmaatregelen vind je hier.