Gemeente Gemeente Kinrooi

schoonmaakmedewerker - facilitair beheer gemeente Kinrooi

De gemeente Kinrooi is op zoek naar schoonmaakmedewerker (m/v/x). Het betreft een halftijdsejob (20u per week) in contractueel dienstverband van bepaalde duur in graad E (WS E1/E2/E3) tot 31/12/2024.

De uitdaging

Ben jij een gedreven en betrouwbare schoonmaakprofessional? Heb je passie voor een schone en hygiënische omgeving? Dan hebben wij een uitdagende mogelijkheid voor jou! De gemeente Kinrooi is op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak om ons team te versterken in onze gemeente.

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze sporthal De Belder. Je zorgt ervoor dat de ruimtes fris en verzorgd zijn, waardoor onze medewerkers en externe personen kunnen genieten van een aangename omgeving.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Schoonmaken en onderhouden van verschillende ruimtes en gebouwen binnen onze gemeente.
  • Hanteren van schoonmaakapparatuur en -middelen volgens richtlijnen.
  • Zorgdragen voor een optimale hygiëne en netheid.
  • Signaleren en melden van eventuele gebreken of bijzonderheden.

Het uurrooster voor deze functie ziet er als volgt uit:

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG
7u00 tot 11u00 7u00 tot 11u00 7u00 tot 11u00 7u00 tot 11u00 7u00 tot 11u00

De perfecte match

  • Ervaring in de schoonmaaksector is een pluspunt.
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Flexibel naar opdrachten en locatie binnen onze gemeentelijke insfrastructuur en in staat om effectief te werken binnen een vastgestelde tijdsduur.

Ons aanbod

Een boeiende job met een interessant salaris, maaltijdcheques ter waarde van 5,5 euro, fietsvergoeding, 35 dagen betaalde vakantie en 14 feestdagen (het aantal dagen wordt individueel bepaald bij je opstart), een tweede pensioenpijler en voordelen via de GSD-v. Het bruto geïndexeerde maandsalaris bedraagt minimaal 2297,44 euro (dit is het bedrag voor een voltijdse tewerkstelling).

Nog vragen?

Heb je vragen over de jobinhoud? Neem dan contact op met Josée Voortmans, deskundige facilitair beheer via josee.voortmans@kinrooi.be.

Heb jij nog vragen over de procedure? Neem contact op via vacatures@kinrooi.be

Interesse?

Wil je een vliegende start maken met je sollicitatie? Klik dan op de onderstaande knop en vul al je gegevens in. Zet de eerste stap naar jouw nieuwe carrière!

Solliciteer hier

Selectieprocedure?

Als je sollicitatie in aanmerking komt, word je uitgenodigd voor een verkennend gesprek met onze deskundige facilitair beheer en onze personeelsdienst.