Gemeente Gemeente Kinrooi

schoonmaakmedewerker - facilitair beheer gemeente Kinrooi

De gemeente Kinrooi is op zoek naar een schoonmaakmedewerker (m/v/x). Het betreft een deeltijdse job (17u per week) in contractueel dienstverband van onbepaalde duur in graad E (weddeschaal E1/E2/E3). Er zal tevens een werfreserve aangelegd worden.

De uitdaging

Ben jij een gedreven en betrouwbare schoonmaakprofessional? Heb je passie voor een schone en hygiënische omgeving? Dan hebben wij een uitdagende mogelijkheid voor jou! De gemeente Kinrooi is op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak om ons team te versterken.

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze technische dienst. Je zorgt ervoor dat de ruimtes fris en verzorgd zijn, waardoor onze medewerkers kunnen genieten van een aangename omgeving.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Schoonmaken en onderhouden van verschillende ruimtes en gebouwen van de gemeente Kinrooi.
  • Hanteren van schoonmaakapparatuur en -middelen volgens richtlijnen.
  • Zorgdragen voor een optimale hygiëne en netheid.
  • Signaleren en melden van eventuele gebreken of bijzonderheden.

De perfecte match

  • Ervaring in de schoonmaaksector is een pluspunt.
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Flexibel naar opdrachten en locaties van de gemeentelijke infrastructuur en in staat om effectief te werken binnen een vastgestelde tijdsduur.

Ons aanbod

Een boeiende job met een interessant salaris, maaltijdcheques ter waarde van 5,5 euro, fietsvergoeding, 35 dagen betaalde vakantie, 14 feestdagen, 2de pensioenpijler en voordelen via de GSD-v. Het bruto geïndexeerd maandsalaris bedraagt minimum 2.252,39 euro en maximum 2345,89 euro. (gebaseerd op een voltijds uurrooster). Relevante beroepservaring kan tot een maximum van 10 jaar in rekening worden gebracht.

Nog vragen?

Heb jij nog vragen over deze job? Neem contact op via vacatures@kinrooi.be.

Interesse?

Stuur je CV, motivatiebrief en blanco uittreksel strafregister naar vacatures@kinrooi.be tot ten laatste zondag 21 april 2024.

Selectieprocedure?

Als je sollicitatie in aanmerking komt, word je uitgenodigd voor een praktische proef en een gesprek op maandag 6 mei 2024.