Gemeente Gemeente Kinrooi

Samen studeren? Dat kan weer in De Stegel

Gepubliceerd op  wo 12 mei 2021
Vanaf eind mei breekt weer een stevige periode aan voor de studenten. Zij die een stille studeerplek zoeken om in een kleine groep samen te studeren, zijn opnieuw welkom in studiezaal De Stegel.Vooraf reserveren is wel een must.

Vanaf dinsdag 25 mei zijn er opnieuw studenten welkom in GC De Stegel. De grote zaal wordt dan weer omgetoverd tot stille studeerplek. Er wordt op één student per tien vierkante meter gerekend zodat er maximum 30 studenten welkom zijn.

Als de grote zaal bezet is voor andere zaken, wijkt men uit naar de kleine zaal maar altijd mits inachtneming van de minimum oppervlakte en na verwittiging van de ingeschreven studenten. Gratis WiFi is voorzien in beide zalen. Drank en eten wordt niet ter plaatse aangeboden maar de student mag dat wel zelf meebrengen.

Er gelden enkele maatregelen in de studiezaal zodat het initiatief coronaproof kan verlopen. Vooraf inschrijven is verplicht. Iemand die ziektesymptomen vertoont of een hoogrisicocontact had, is niet welkom op de studeerplek. Wie binnen de 48 uur na bezoek aan de studiezaal positief test op Covid-19, moet dit even laten weten.

Wie gebruik wil maken van een studieplek dient die uiterlijk tot 16u00 de dag voordien te reserveren per mail naar kirsten.vounckx@kinrooi.be. Vooraf reserveren voor meerdere dagen mag natuurlijk ook. 

Studeren kan in 2021 op elke weekdag van 8u00 tot 18u00. Het volledig gebruikersreglement vind je hieronder bij de downloads. Veel blokgenot en veel succes met de examens.