Gemeente Gemeente Kinrooi

Stem mee voor de publieksprijs

Gepubliceerd op  wo 31 jan 2024
Wie wordt na Mekano Play de achtste winnaar van de Uni-K award? Zal er net zoals in 2023 een Spotlight en een Starters award zijn? Wie zal na kiné Roijakkers de publieksprijs winnen? Dat kan jij mee bepalen door je stem uit te brengen én daar een geschenkbon mee te winnen.

Het concept van de Uni-K award is gekend: een gezellige netwerkreceptie met lekker eten, een spannende award-uitreiking gepresenteerd door Cynthia Reekmans en een afsluitend feestjeOp de website van UNIZO Kinrooi vind je meer info over het evenement dat plaatsvindt op vrijdag 1 maart vanaf 19u00 in GC De Stegel.

De hoofdprijs - de Uni-K award - gaat naar een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). De jury onderzoekt een aantal genomineerden en maakt de winnaar bekend op 1 maart 2024. Naast de Uni-K award zal er - naast de Spotlight award - ook voor de tweede keer ook een Starters award uitgereikt worden.

Voor de publieksprijs is een shortlist met diverse handelszaken. Wie met de publieksprijs aan de haal gaat, bepaal jij door te stemmen. Je kan één keer stemmen en wie dat doet, maakt kans op een geschenkbon van Visit Kinrooi. Er zullen 10 bonnen van 25 euro uitgeloot worden onder de stemmers. Stemmen kan van 1 tot en met 19 februari 2024 door op deze knop te drukken:

Stem hier voor de PUBLIEKSPRIJS