Gemeente Gemeente Kinrooi

Stem mee voor de publieksprijs

Gepubliceerd op  wo 01 mrt 2023
Wie wordt na Kuva Verswinkel de zevende winnaar van de Uni-K award? Zal er - net zoals voor John Bombeke in 2020 - een Spotlight award zijn? En wie zal na Café Beej Nelis de publieksprijs winnen? Dat kan jij mee bepalen door je stem uit te brengen én daar een geschenkbon mee te verdienen.

Het concept van de Uni-K award is gekend: een lange netwerkreceptie met een lekker buffet, een spannende award-uitreiking gepresenteerd door Cynthia Reekmans en afsluitend feesten met DominoOp de website van UNIZO Kinrooi vind je meer info over het evenement dat plaatsvindt op vrijdag 24 maart vanaf 19u00 in GC De Stegel.

De hoofdprijs - de Uni-K award - gaat naar een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). In het verleden kon men bedrijven nomineren voor deze prijs. Dat resulteerde dan in drie genomineerden waarvan er eentje gekozen werd tijdens de uitreiking. Dat zal deze editie anders aangepakt worden op een avond waar er enkel maar winnaars zullen zijn. Naast de Uni-K award zal voor de eerste keer ook een Starters award uitgereikt worden.

Voor de publieksprijs is een shortlist met 33 handelszaken. Wie met de publieksprijs aan de haal gaat, bepaal jij door te stemmen. Je kan één keer stemmen en wie dat doet, maakt kans op een geschenkbon van Visit Kinrooi. Er zullen verschillende bonnen van 10 euro uitgeloot worden onder de stemmers. Stemmen kan van 1 tot en met 20 maart 2023 door op deze knop te drukken:

Stem hier voor de PUBLIEKSPRIJS