Gemeente Gemeente Kinrooi

Oproeping

Als jouw moment om gevaccineerd te worden nadert, krijg je een uitnodiging met een vaccinatiecode. Bewaar de uitnodiging goed en neem ze mee naar het vaccinatiecentrum. Er zijn twee soorten:
- een uitnodiging waar een voorstel van de afspraken in staat;
- een uitnodiging waarbij je zelf een eerste afspraak kan maken.

De uitnodiging kan per mail, sms of brief zijn. In de brief staat volledig uitgelegd wat je moet doen. Laat je eventueel helpen door familie of vrienden als je niet zo handig bent met de computer. Je kan ook naar het vaccinatiecentrum bellen (089 27 17 00). Hou dan zeker je uitnodiging en vaccinatiecode bij de hand.

Klik hier om je afspraak te behandelen

Voor je naar het vaccinatiecentrum kan gaan, moet je je altijd registreren. Dat kan via de bovenstaande knop. Je hebt daarvoor je persoonlijke vaccinatiecode nodig die in je uitnodiging staat. 

Opgelet: Ook als er al een voorstel van afspraak in de brief staat, moet je de registratie eerst in orde maken. Je afspraak moet altijd bevestigd zijn. Voor de praktische organisatie van het vaccinatiecentrum, vragen we om dat zo snel mogelijk te doen. Laat zeker ook weten als je niet gevaccineerd wil worden.

Passen de voorgestelde afspraken niet of moet je er zelf een maken? Ook dat kan online met je vaccinatiecode van de uitnodiging.  Het vaccinatiecentrum stelt periodes vast wanneer je een afspraak kan maken. Daaruit kan je een moment kiezen wat jou het beste past.

PS: Het callcenter beslist niet over mobiele of thuisvaccinatie. Als dit niet vermeld is op je uitnodiging, dien je naar het vaccinatiecentrum te komen voor jouw vaccinatie.