Gemeente Gemeente Kinrooi

Open Bedrijvendag op vier plaatsen

Gepubliceerd op  ma 24 sep 2018
Op zondag 7 oktober bent u tussen 10u00 en 17u00 van harte welkom op vier Kinrooise locaties die meedoen aan de Open Bedrijvendag. Naast het gemeentehuis wordt er met man en macht gewerkt om de nieuwbouw van de dienst ruimte te kunnen bezoeken.

Nieuwbouw dienst ruimte (Breeërsteenweg 146 - naast het gemeentehuis) 
De dienst ruimte verzamelt de technische dienst en de dienst grondgebiedszaken (stedenbouw, ruimtelijke ordening, milieu, KMO, ...) in een nieuwbouw naast het gemeentehuis. Vanuit de nieuwe inkomhal en ontvangstruimte zullen in de toekomst alle diensten te bereiken zijn. U krijgt een rondleiding in het nieuwe gebouw. Op het einde kan u ook eens oefenen om elektronisch te stemmen. Er is een drankje voor iedere bezoeker en tevens kinderanimatie voorzien.

Woonzorgcentrum Zorgvlied (Zandbosstraat 4) 
In 2019 viert woonzorgcentrum Zorgvlied haar 25-jarig bestaan. Verleden jaar reeds werd het met 64 woongelegenheden volledig vernieuwd. In november 2018 neemt Zorgvlied een bijkomende nieuwbouw in gebruik waardoor er 30 extra woongelegenheden en 4 plaatsen voor kortverblijf bijkomen. Het woonzorgcentrum is alvast heel fier op het resultaat en wil daarom het nieuwe huis graag voor u openstellen!

Agropolis Kinrooi (Vilgertenweg - Agropolis Park)
Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw. Het bedrijventerrein en de incubator verzamelen bedrijven die de toekomst van land- en tuinbouw mee vorm geven: van akkerbouwer tot viskweker, van onderzoeker tot insectenkweker, enz… Elk bedrijf dat op Agropolis gevestigd is, zal op een creatieve manier je zintuigen trachten te prikkelen. Horen, zien, ruiken, voelen, proeven,… het komt allemaal aan bod bij de standen van de verschillende bedrijven. Heb je alle bedrijven bezocht en de opdrachten goed vervuld? Dan wacht een verrassing voor de eerste 500 bezoekers!

Vandendijk Serrebouw (Weertersteenweg 451) 
Vandendijk is het adres voor de uitbouw van uw tuinkamer, de extra ruimte waar u het liefst wil vertoeven. Ook tuinders op zoek naar een hobbyserre of muurkweekkas en professionals op zoek naar een tuinbouwkas kunnen er terecht. Het productieproces gebeurt van A tot Z door eigen vakmensen. U kan de lassers, constructeurs en plaatsers dan ook in actie zien tijdens de Open Bedrijvendag. Klanten kunnen bij Vandendijk ook steeds langskomen voor nieuw of gebruikt serreglas (op maat) en diverse soorten stalenprofielen.

De vier Kinrooise deelnemers aan de Open Bedrijvendag zien u graag op zondag 7 oktober !