Gemeente Gemeente Kinrooi

Groepsaankoop oordoppen op maat

Gepubliceerd op  ma 04 mrt 2024
Kinrooi zet in op gehoorbescherming en preventie van gehoorschade. Zo is er - na het succes in 2022 - opnieuw een aanbod op maat van iedere inwoner om tegen een verlaagd tarief oordoppen op maat te laten maken. Schrijf je in en laat je oren opmeten op donderdag 11 april tussen 17u00 en 19u00.

Iedere inwoner - jong of oud, recreatief of professioneel, om te slapen of om te sporten, voor een muziektoepassing of voor industriële redenen - kan gebruik maken van dit aanbod. Normaal kost een setje oordoppen op maat al snel 160 euro. Variphone hanteert voor Kinrooi een speciale prijs van 118 euro en de gemeente doet er nog extra korting van 15 euro bovenop voor de eerste 100 jongeren tussen de 12 & 30 jaar die zich inschrijven.

De firma die zal instaan voor de opmeting, productie en aflevering van de oordoppen, organiseert een opmeetmoment dat ongeveer 10 minuten duurt. Het zorgt ervoor dat je oordoppen perfect op maat gemaakt kunnen worden. Het opmeetmoment vindt plaats op donderdag 11 april van 17u00 tot 20u00 in de kleine zaal van GC De Stegel.  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er eventueel een tweede moment georganiseerd worden.

Infomoment en inschrijven

Het online inschrijven voor het aanbod "oordoppen op maat" is op dit moment niet meer mogelijk. Als je interesse hebt voor het groepsaanbod, doe je best nog even een mail naar jeugd@kinrooi.be met jouw gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, telefoon). De dienst vrije tijd neemt dan even contact met jou voor verdere afspraken.

De eerste inschrijvers tussen de 12 en 30 jaar genieten van een bijkomende korting van 15 euro. Als je online inschrijft voor het aanbod, engageer je je om aanwezig te zijn op het opmeetmoment. Voor vragen of meer informatie kan je steeds contact nemen met de jeugddienst via jeugd@kinrooi.be of 089 30 08 43.

Betaling en levering

Bij het opmeetmoment ontvang je een factuur van Variphone. Na betaling gaan de oordoppen in productie. De oordoppen worden vier weken na betaling geleverd en er wordt een kwaliteitstest uitgevoerd. Het afhaalmoment is gepland op donderdag 23 mei (en niet dinsdag 21 mei zoals eerst gecommuniceerd) mooi op tijd voor de start van het nieuwe festivalseizoen dus...