Gemeente Gemeente Kinrooi

Groepsaankoop oordoppen op maat

Gepubliceerd op  ma 21 mrt 2022
De gemeente Kinrooi zet in op gehoorbescherming en preventie van gehoorschade. Zo is er nu een aanbod op maat van iedere inwoner om tegen een verlaagd tarief oordoppen op maat te laten maken. Schrijf je in en laat je oren opmeten op zaterdag 23 april.

Iedere inwoner - jong of oud, recreatief of professioneel, om te slapen of om te sporten, voor een muziektoepassing of voor industriële redenen - kan gebruik maken van dit aanbod. Normaal kost een setje oordoppen op maat al snel 160 euro. Variphone hanteert voor Kinrooi een speciale prijs van 110 euro en de gemeente doet er nog een korting bovenop:
- 10 euro korting voor de eerste 100 inschrijvingen;
- 15 euro korting voor de eerste 100 jongeren tussen de 12 & 30 jaar.

De firma die zal instaan voor de opmeting, productie en aflevering van de oordoppen, organiseert een opmeetmoment dat ongeveer 10 minuten duurt. Het zorgt ervoor dat je oordoppen perfect op maat gemaakt kunnen worden. Het opmeetmoment vindt plaats op zaterdag 23 april van 15u00 tot 17u00 in de kleine zaal van GC De Stegel.  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er eventueel een tweede moment georganiseerd worden.

Infomoment en online inschrijven

Hier kan je je registreren voor een (vrijblijvend) informatiemoment en/of inschrijven voor het aanbod "oordoppen op maat". De eerste inschrijvers genieten van bovenstaande korting van 10 of 15 euro. Als je online inschrijft voor het aanbod, engageer je je om aanwezig te zijn op het opmeetmoment. Heb je je geregistreerd maar kan je toch niet komen? Annuleer dan zo snel mogelijk je afspraak. Voor annulaties, vragen of meer informatie kan u steeds contact opnemen met de jeugddienst via jeugd@kinrooi.be of 089 30 08 43.

Betaling en levering

Bij het opmeetmoment ontvang je een factuur van Variphone. Na betaling gaan de oordoppen in productie. De oordoppen worden vier weken na betaling geleverd en er wordt een kwaliteitstest uitgevoerd. Mooi op tijd voor de start van het nieuwe festivalseizoen dus...