Gemeente Gemeente Kinrooi

Maandag starten werken Stegerstraat

Gepubliceerd op  do 24 jan 2019
Als de weersomstandigheden het toelaten, starten nu maandag 28 januari werken in de Stegerstraat te Ophoven. Tijdens de werken zal er plaatselijk een omleiding zijn door de Donkstraat, de Merrenhofstraat en de Leustraat. De Stegerstraat is enkel in één richting bereikbaar voor bewoners.

In de volledige Stegerstraat zal de elektriciteit ondergronds aangelegd worden. Voor deze werken zal Infrax samenwerken met aannemer APK. Deze werken duren zonder onvoorziene omstandigheden tot midden maart 2019. Tegelijkertijd zullen ook waterleidingswerken plaatsvinden, namelijk de volledige vernieuwing van de waterleidingen.

Na deze voorbereidende werken zal aannemer Goyens beginnen met de riolerings- en wegeniswerken. In totaal zal er – zonder rekening te houden met verlof of weersomstandigheden - ongeveer drie maanden gewerkt worden in de Stegerstraat. Tijdens de werken is er voor de plaatselijke bewoners eenrichtingsverkeer, namelijk in de richting van de Hoverhofweg/Leustraat richting de Donkstraat. 

Niet-plaatselijk verkeer dient de omleiding via de Donkstraat, Merrenhofstraat en Leustraat te gebruiken aangezien de Stegerstraat tijdens de werken niet meer gebruikt mag worden voor doorgaand verkeer.