Gemeente Gemeente Kinrooi

Kom naar buurtoverleg Kessenich in zich(t)

Gepubliceerd op  wo 14 nov 2018
Wist u dat de gemeente Kinrooi, het Regionaal Landschap Kempen en Maasland en de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) het dorpscentrum van Kessenich gaan herinrichten? Maar ze doen dat niet alleen... Na een eerder buurtoverleg is op zondag 25 november iedereen welkom voor het vervolg.

Misschien nam u al deel aan het buurtoverleg in Kessenich op 24 maart? Verschillende bewoners - alias ambassadeurs - hebben de afgelopen maanden meegewerkt aan de eerste plannen om Kessenich te vernieuwen. Benieuwd wat zij ervan gemaakt hebben? Kom dan zeker langs bij de Gaard op zondag 25 november. Tussen 11u00 uur en 15u00 zijn er doorlopend wandelingen in kleine groepjes door de omgeving. De ambassadeurs gaan daarbij in overleg met de medebewoners over de toekomstige inrichting van Kessenich. Na de wandeling is er de mogelijkheid om gezellig na te praten bij een lekkere kom soep. We hopen op een grote opkomst ... en laat die vragen maar komen!

Heeft u soms nog oude foto’s van Kessenich dorp (motte, kerkplein, gaard, kerkhof, .. ) ? Breng die┬ádan mee naar het buurtoverleg. Ze worden ingescand en u krijgt ze meteen terug.

Info bij de VLM via 011 29 88 03 - LIRKessenich@vlm.be of bij de
dienst grondgebiedszaken via 089 70 03 00 - hilde.snoeks@kinrooi.be