Gemeente Gemeente Kinrooi

Waterspektakel Kinrooi Splash - 50 jaar Kinrooi

Naar aanleiding van 50 jaar Kinrooi kan iedereen vanaf 16 jaar meedoen aan Kinrooi Splash, een groot waterfestijn op zaterdag 25 juni 2022 van 14u00 tot 18u00 aan het Bastion. Je kan individueel of in teamverband deelnemen aan dit uniek waterspektakel. Een 122 meter lange stormbaan (zie foto) is een stuk van het parcours, gevolgd door een traject op de grindplas alvorens de finish op het Bastion. Met een beweegdorp en kids-party is er ook nog randanimatie om er een niet te missen gezinsuitstap van te maken. 

Wil je meedoen aan Kinrooi Splash? Lees dan zeker onderstaande info even.

Individuele deelname
In de eerste ronde kom je uit in een rechtstreeks duel met een andere tegenstander. Op basis van de eindtijd neem je daarna deel aan de tweede ronde. Die verloopt volgens knock-out systeem. Zo komen we tot een spannende finale die de winnaar zal bepalen ! 

Deelname met een team
Je kan ook een ploeg samenstellen van minstens 3 en maximum 5 personen, ideaal om te doen met je vereniging of werk. De teams leggen samen het parcours op tijd af. De aankomsttijd van het derde teamlid geldt als de eindtijd. Op basis van deze eindtijd neemt het team het dan tijdens de tweede ronde in een estafettewedstrijd op tegen een andere ploeg. Uiteindelijk zal er hier dan ook één winnaar over blijven!

Praktisch & inschrijvingen
Aan het Bastion zijn er geen douches voorzien. Voor de deelnemers zijn er wel kleedkamers en er zal een tentje voorzien worden om spullen veilig achter te laten tijdens de wedstrijd. Inschrijven voor Kinrooi Splash kan per mail naar sport@kinrooi.be.

Bezorg jouw voornaam, naam en gsm-nummer bij een individuele deelname. Doe je mee met een team? Dan is een teamnaam, de namen en voornamen van alle teamleden en het gsm-nr van een kapitein nodig. De dienst vrije tijd houdt je verder op de hoogte !  

Kostprijs

gratis