Gemeente Gemeente Kinrooi

Kick-off Up with People in Kinrooi

Gepubliceerd op  vr 25 jan 2019
Van 14 tot 20 mei 2019 komt Up with People naar Kinrooi. Op woensdag 6 februari is er om 20u00 een infoavond in GC De Stegel. Het is de kick-off voor de zoektocht naar sponsors en gastgezinnen voor dit opmerkelijk initiatief.

Na het verbroederen van de beide Limburgen tijdens het OLS 2018 komt nu de hele wereld op bezoek. Onder het motto Kinrooi meets the world krijgen we in mei meer dan 100 jongeren tussen 18 en 29 jaar oud, afkomstig uit een 15-tal landen, op bezoek. De jongeren van Up with People verblijven in Kinrooi om er de gemeenschap te leren kennen, om mee te werken aan een aantal sociale acties én om een aantal muzikale shows op te voeren in GC De Stegel.

Up With People bestaat al 50 jaar. Het is een organisatie die jonge mensen wil inspireren om van de wereld een nog betere plek te maken! De gemeente Kinrooi is blij en fier om deze organisatie dit jaar te mogen ontvangen. Om de samenwerking met Up With People te optimaliseren, zijn we op zoek naar sponsors én opvanggezinnen voor de meer dan 100 deelnemers.

Op woensdag 6 februari om 20u00 is iedereen van harte welkom op een info-avond in GC De Stegel. Vertegenwoordigers van Up With People en de gemeente zullen dan de nodige uitleg geven. Ook zal er al even gesproken worden over de drie shows die de jongeren op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei zullen geven in GC De Stegel en waarvoor vanaf maart tickets beschikbaar zullen zijn. Als u interesse heeft als sponsor of gastgezin, hopen we u tijdens de infoavond te mogen begroeten. Mocht u niet kunnen, dan kan u een mail sturen naar cultuur@kinrooi.be.  

Wil u alvast kennis maken met Up With People, surf dan naar https://upwithpeople.org. De opbrengst van de shows van Up with People in Kinrooi zal gebruikt worden om lokale goede doelen en/of maatschappelijk waardevolle projecten te steunen.