Gemeente Gemeente Kinrooi

40 jaar Jansse Bagge Bend

In theaterseizoen 2019-2020, viert de Janse Bagge Bend haar 40-jarig jubileum. De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een toptien hit scoorde, zou volgens de oude regels recht hebben op pensioen. De leden van “de mooder van de Limburgse dialectgroepen” conformeren zich echter aan het huidige pensioenstelsel en blijven nog een tijdje actief.

Volgend jaar wil JBB, naast de reguliere optredens op de gebruikelijke podia, ook een tour doen langs verschillende grotere en kleinere theaters. Hierbij kunnen de fans van het eerste uur nog eens vanuit een pluche theaterstoel genieten, eventueel vergezeld door hun (klein-)kinderen.
Het programma wordt een reis met hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van JBB, met vooral aandacht voor de meer rustige nummers, aangevuld met nieuw werk. Deze voorstelling voor jong en oud zal ongeveer twee uur duren: één uur voor en één uur na de pauze. Zoals gebruikelijk bij de theaterconcert van JBB zal er volop aandacht zijn voor interactie met het publiek.
Tot ziens bij het robijnen jubileum van de Janse Bagge Bend.

Wanneer

  • za 9 mei 2020 van 20u00 - 23u59

Prijs

17 euro
Basistarief: 17,00 €; Kassa: 20,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum DE STEGEL
Weertersteenweg 363 3640 KINROOI, 3640 Molenbeersel (Kinrooi)

Organisatie

Dienst Vrijetijd Kinrooi