Gemeente Gemeente Kinrooi

Candlelight Tour 2019

Ieder jaar organiseert Marec een Candlelight Tour. Om 20u30 zullen de sierlijk verlichte jachten vanuit jachthaven Heerenlaak vertrekken richting jachthaven de Spaanjerd voor een tocht door de duisternis over de Maas en de grindplassen.

Ongetwijfeld een hele belevenis voor de stuurmannen en –vrouwen aan boord doch ook voor de toeschouwers aan wal. Bij aankomst vuurwerk en dansmuziek in een grote feesttent gelegen aan jachthaven de Spaanjerd.

Men kan inschrijven voor een Candlelight Diner à boord van onze rondvaartboot, De Paep van Meinecom III, gelieve tijdig te reserveren, plaatsen zijn beperkt.

Ter afsluiting van het zomerseizoen organiseert Marec een Candlelight Tour voor iedereen, en speciaal voor gasten van beide jachthavens, De Spaanjerd in Ophoven en Heerenlaak in Aldeneik, Maaseik. Bootbezitters dienen zich hiervoor in te schrijven bij de havenmeesters van Marec. Men kan inschrijven tot en met vrijdag 24 augustus 2018.

Om 20u30 zullen de sierlijk verlichte jachten vanuit de Jachthaven Heerenlaak vertrekken richting de Jachthaven De Spaanjerd voor een tocht door de duisternis over de Maas en de grindplassen. 

De vloot zal omstreeks volgende tijdstippen voorbijvaren:
21u15 De Spaenjerd - 21u00 De Leeuwerik - 21u20 Het Tegelhuisje -
21u40 De Steenberg
Na aankomst van de boten is er een vuurwerk aan het dagstrand De Steenberg en dansmuziek in de feesttent in Jachthaven De Spaanjerd. Iedereen is welkom in de feesttent!

  • Candlelight Tour (Marec) ©Marec
  • Candlelight Diner (Marec) ©Marec
  • de Paep van Meincom III (Marec) ©Marec

Wanneer

  • van za 24 augustus 2019 tot zo 25 augustus 2019

Prijs

Gratis

Waar

Marec
Maasdijk 1 bus 3, 3640 Ophoven (Kinrooi)

Organisatie

Marec