Gemeente Gemeente Kinrooi

Hippe Sintfeest: geannuleerd

Paniek tijdens het Hippe Sintfeest! Een interactieve show voor de hele familie. Na het grote succes in 2019, presenteert Groots Entertainment & Events dit jaar een gloednieuwe Sinterklaasshow: Hieper de Piet hoera! Sinterklaas is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met een Hip feest. Bakkers Piet en Zang Piet maken heerlijk snoepgoed voor het Hippe Sintfeest! Als het snoepgoed voor het ...
Paniek tijdens het Hippe Sintfeest! Een interactieve show voor de hele familie.
Na het grote succes in 2019, presenteert Groots Entertainment & Events dit jaar een gloednieuwe Sinterklaasshow:
Hieper de Piet hoera! Sinterklaas is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met een Hip feest. Bakkers Piet en Zang Piet maken heerlijk snoepgoed voor het Hippe Sintfeest! Als het snoepgoed voor het Hippe Sintfeest! klaar is, laat Hippe Piet trots zien wat hij voor Sinterklaas gebouwd heeft. Hij heeft een kluis gebouwd. Een kluis waarin alle belangrijke spullen van Sinterklaas bewaard kunnen worden, zodat niemand het zomaar kan stelen.
Maar dan gaat het fout…. Zang Piet stopt het snoepgoed in de kluis, maar de code om de kluis te openen weten de Pieten niet. Als Sinterklaas aan is gekomen mogen de Pieten natuurlijk niks laten merken. Ze gaan samen met de kinderen de kluis proberen te openen en Sinterklaas proberen af te leiden met zingen, spelletjes en dansen, zodat hij niks doorheeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 5 december 2020 van 14u00 - 16u00

Prijs

9 euro
Basistarief: 9,00 €

Waar

GC De Stegel
Weerstersteenweg 363, 3640 Molenbeersel

Contact