Gemeente Gemeente Kinrooi

Jan Linssen en Peter Hens: Comedy

2 comedians die al een tijdje meedraaien in het circuit, maar nog niet helemaal klaar zijn voor een volavondshow bundelen hun krachten om een leuke avond te verzorgen. Ontdek hen nu!

Het kan zijn dat u nog nooit van Jan Linssen heeft gehoord, maar de kans dat u ooit om een van zijn grappen hebt moeten lachen is best groot. Tussen zijn eigen optredens door schrijft Jan ook teksten voor andere comedians, De Rechtvaardige Rechters (Radio 2) en verschillende tv-programma's.
In 2011 stapte Jan voor de allereerste keer op het podium als stand-up comedian en acht jaar later palmt Jan dankzij zijn sympathieke uitstraling en brede humor elk publiek met het grootste gemak in. Jan deelde reeds het podium met namen als Alex Agnew, Bart Cannaerts en Philippe Geubels. Hij won de Radio NRJ Open Mic (2019), stond in de halve finale van de Humo's Comedy Cup (2018) en schopte het tot de finales van de Lunatic Comedy Award (2013) en de Culture Comedy Award (2013).
Peter Hens is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhaaltjes. Met zijn sappig dialect en herkenbare humor weet hij ieder publiek te bekoren. Gevat, joviaal, met een vleugje absurdisme! BAM!
In 2017 zat Peter bij de 8 finalisten van het één-programma “Voor De Leeuwen” en hij verscheen ook al in Belgium's Got Talent. Intussen trekt hij het land rond met de kindercomedyvoorstelling Rookie Comedy, maar met zijn eigen materiaal kan Peter meer dan zijn mannetje staan tussen andere comedians.
De vergelijking met Urbanus of Nonkel Bob werd al meermaals gemaakt, maar Peter doet vooral zijn eigen ding.

Wanneer

  • za 3 april 2021 van 20u00 - 23u00

Prijs

13 euro

Waar

GC De Stegel
Weertersteenweg 363, 3640 Molenbeersel (Kinrooi)

Contact