Gemeente Gemeente Kinrooi

Blaaskapellenfestival (afgelast)

38ste Blaaskapellenfestival met op zaterdag de wereldberoemde Tsjechische blaaskapel GLORIA en op zondag Früh- und Spätschoppen met medewerking van blaaskapellen uit België en Nederland. Voor de 38ste keer organiseert de Maasgalmkapel het Blaaskapellenfestival. Op zaterdag 25 april om 18.00 zal de Haaglandse Blaaskapel uit Oplinter het festival op gang blazen . De Maasgalmkapel zal dan de ...

38ste Blaaskapellenfestival met op zaterdag de wereldberoemde Tsjechische blaaskapel GLORIA en op zondag Früh- und Spätschoppen met medewerking van blaaskapellen uit België en Nederland.

Voor de 38ste keer organiseert de Maasgalmkapel het Blaaskapellenfestival.


Op zaterdag 25 april om 18.00 zal de Haaglandse Blaaskapel uit Oplinter het festival op gang blazen . De Maasgalmkapel zal dan de muziekavond verderzetten. Na het succes van de voorgaande jaren staat daarna de Tsjechische professionele topkapel Gloria voor de elfde maal op het programma.


Op zondag 30 april is er weer het fruh- und Spatschoppen met blaaskapellen uit Belgie, Nederland en Tsjechie. Het wordt weer een weekend om zeker af te zakken naar de sporthal De Dom, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot een gezellige muziektempel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

  • Flyer Blaaskapellenfestival (Maasgalmkapel Kessenich) ©Maasgalmkapel Kessenich

Wanneer

  • za 25 april 2020 van 18u00 - 1u00
  • zo 26 april 2020 van 11u00 - 22u00

Prijs

14 euro
voorverkoop € 12op zondag gratis toegang

Waar

Sporthal De Dom
Meierstraat 46, 3640 Kessenich (Kinrooi)

Organisatie

De Maasgalmkapel