Gemeente Gemeente Kinrooi

Handletteren

Handletteren is echt superhip en je kan er zóveel kanten mee uit. Denk maar aan het zelf ontwerpen van wenskaartjes, je ingepakte cadeautjes een extra touch geven, je favoriete quotes thuis ophangen en allerlei hebbedingetjes decoreren. Het oogt echt spectaculair terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als het eruit ziet. Met een paar simpele tips en tricks leer ik je spelen met ...
Handletteren is echt superhip en je kan er zóveel kanten mee uit. Denk maar aan het zelf ontwerpen van wenskaartjes, je ingepakte cadeautjes een extra touch geven, je favoriete quotes thuis ophangen en allerlei hebbedingetjes decoreren. Het oogt echt spectaculair terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is als het eruit ziet.
Met een paar simpele tips en tricks leer ik je spelen met letters en woorden, zo tover je zelf een quote of tekst om tot een tof en interessant beeld. Op deze korte tijd breng ik je stap voor stap verschillende technieken bij die, wanneer je ze combineert, voor verrassende en prachtige resultaten zorgen. Resultaat gegarandeerd! Wedden dat je versteld zal staan van je eigen kunsten?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 6 november 2019 van 19u30 - 22u00

Prijs

10 euro
Basistarief: 10,00 €

Waar

Bibliotheek Kinrooi
Weertersteenweg, 3640 Kinrooi