Gemeente Gemeente Kinrooi

Digitale infosessie werken Kinrooi centrum

Gepubliceerd op  ma 01 mrt 2021
Omdat samenkomen met meerdere mensen nog altijd geen goed idee is, zal er op woensdag 31 maart 2021 om 19u30 een digitale infosessie georganiseerd worden over de geplande werken aan de schoolomgeving in Kinrooi centrum.

Als alles naar wens verloopt, starten volgende maand ingrijpende werken in Kinrooi centrum. In het kader van module 10 verkeersveilige schoolomgeving zal er gewerkt worden in diverse straten. Kloosterstraat, Nelisveld, Processieweg, Melkerijstraat en Grote Kerkstraat zullen allen aangepakt worden.

Wat er precies wanneer staat te gebeuren, kan u te weten komen tijdens een digitale infosessie. Dan zullen de ontwerper, de nutsmaatschappijen, de aannemer en de veiligheidscoördinator u uitgebreid informeren over deze werken. 

Vooraf inschrijven verplicht
In de Kinrooi kort van maart werd de digitale infosessie reeds aangekondigd maar bij het ter perse gaan was er nog geen datum geprikt. Dat is inmiddels wel het geval. Alle geïnteresseerden zijn welkom op de online infosessie van woensdag 31 maart 2021 om 19u30. Wie erbij wil zijn, moet zich wel op voorhand inschrijven. Wie dat doet, krijgt daags voor de infosessie een instructiemail met praktische afspraken. U aanmelden voor deze digitale infosessie kan via dit formulier of door de QR-code bij dit bericht te scannen.