Gemeente Gemeente Kinrooi

Infomarkten verkeersveilige schoolomgeving Kinrooi

Gepubliceerd op  vr 08 mrt 2019
Op 4 februari 2019 keurde de gemeenteraad de plannen voor de verkeersveilige schoolomgeving in Kinrooi goed. Om na te gaan hoe de buurt tegenover deze plannen staat, zal het gemeentebestuur op woensdag 20 en 27 maart twee infomarktjes organiseren in sporthal de Schans.

Op woensdag 20 en woensdag 27 maart 2019 zijn alle geïnteresseerden welkom van 18u00 tot 21u00 in het cafetaria van sporthal de Schans (Nelisveld 13, tegenover 't Speel-nestje). Het concept van beide avonden is identiek.  

Gedurende de infomarkt kan iedere geïnteresseerde vrij binnenlopen en de plannen inkijken. Medewerkers van Fluvius, de ontwerper en het gemeentebestuur zijn telkens aanwezig om vragen te beantwoorden en om eventuele suggesties te bespreken en te noteren.

Ontwerper - André Moens (Buro LST) - zal telkens om 19u30 het plan uitvoerig presenteren. De afkoppelingsdeskundige van Fluvius zal vervolgens de rioleringswerken en de gevolgen voor de buurtbewoners toelichten.

Buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn allen welkom tussen 18u00 en 21u00 in het cafetaria van sporthal de Schans.