Gemeente Gemeente Kinrooi

Infomarkten diverse rioleringsprojecten

Gepubliceerd op  za 01 jun 2019
In 2019 zullen nog een aantal grote riolerings- projecten in uitvoering gaan. Deze kaderen in de plannen om op zoveel mogelijk plaatsen een gescheiden rioleringsstelsel te realiseren. Voor alle dossiers zal er deze maand een infomarkt georganiseerd worden.

Rioleringsdossiers zijn altijd in samenwerking met Fluvius. De netwerkbeheerder werkt op zijn beurt samen met een afkoppelingsdeskundige, iemand die alle betrokkenen begeleidt in verband met het afkoppelen en scheiden van de riolering. Om alle bewoners in te lichten, zijn de bewoners van volgende straten welkom op onderstaande infomarktjes:

woensdag 19 juni vanaf 19u00
infomarkt rioleringsdossiers (Vlasbrei - Winkeldervenstraat - Smidsestraat - Steyvershofstraat - Leerestraat - Vennerweg - Heesstraat - Hoeveweg)
met presentatie plannen & voorstelling ontkoppelingsdeskundige
grote zaal GC De Stegel (Weertersteenweg 363)

woensdag 26 juni vanaf 19u00
infomarkt rioleringsdossiers (Basdonkstraat - Batvendijk - Sevensstraat - afkoppeling Zielderrenne (Natterveld)
met presentatie plannen & voorstelling ontkoppelingsdeskundige
cafetaria van sporthal De Schans (Nelisveld 13)

Het concept van de infomarkt is telkens hetzelfde. Iedereen is welkom van 19u00 tot 21u00. De aanwezigen kunnen de plannen van de rioleringswerken inkijken, terwijl medewerkers van het gemeentebestuur, Fluvius en de ontwerper aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Om 19u30 zal de ontwerper - studiebureel Sweco uit Hasselt - de plannen toelichten. Daarna geven de afgevaardigde van Fluvius en de afkoppelingsdeskundige een toelichting over de gevolgen voor u als buurtbewoner. Alle betrokken woningen krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de infomarkt in de bus. Wie een huis huurt, wordt vriendelijk gevraagd om ook de eigenaar van de woning in kennis te stellen van de infomarktjes en de werken.