Gemeente Gemeente Kinrooi

Herstart voor dorprestaurants senioren

Gepubliceerd op  do 14 apr 2022
Na twee jaar afwezigheid wegens corona zullen eind deze maand de dorpsrestaurants voor senioren terug opstarten. De eerste afspraak is op donderdag 28 april 2022 in GC De Stegel te Molenbeersel.

Vanaf dan vinden de restaurants wekelijks plaats via een beurtrol in de verschillende dorpen. Het dorpsrestaurant van Ophoven zal tijdelijk nog plaatsvinden in het Gemeenschapshuis te Geistingen.

Omdat De Borg momenteel dienst doet als groepsopvang voor Oekraïense oorlogsvluchtelingen, is er tot nader bericht ook een alternatieve locatie voor Kessenich, met name zaal Oppenhof (Dorpsstraat 14). Voor Kessenich is er ook een nieuwe vrijwilliger ter vervanging van Jef Baens. Wie in Kessenich aan het dorpsrestaurant wil deelnemen, kan voortaan de eetbonnen kopen bij Leon Detiège op woensdag van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u00 (Sweversveld 29 - 089 24 43 56).

De tarieven en wijze van inschrijving blijven ongewijzigd. Voor meer info verwijzen we naar de bewaarfolder in de Kinrooi info van december 2021 of de download bij dit bericht. We hopen dat zowel de reguliere bezoekers alsook nieuwe 60-plussers de weg vinden naar het dorpsrestaurant om zo nog eens gezellig en lekker met andere senioren aan tafel te zitten.