Gemeente Gemeente Kinrooi

Kinrooi lanceert hulpplatform

Gepubliceerd op  wo 01 apr 2020
De coronacrisis lokt een nooit geziene golf van solidariteit uit in Kinrooi en Vlaanderen. Wil jij ook graag een handje toesteken? Meld je dan aan via ons hulpplatform.

De uitzonderlijke situatie waarin we ons bevinden, brengt gelukkig ook in ontzettend veel mensen het beste naar boven. De solidariteit en de bezorgdheid voor elkaar is groot in Kinrooi. Niet alleen zijn we daar dankbaar voor en trots op, we willen ook - samen met het vrijwilligersplatform Give A Day, die dit platform mogelijk maakten - zoveel mogelijk hulpvragen én Kinrooier vrijwilligers aan elkaar koppelen. Samen staan we sterk!

Je kan andere Kinrooienaren die het extra moeilijk hebben deze dagen helpen door: boodschappen te doen, de hond uit te laten, of simpelweg contact te houden.

Wil je ook mee helpen? Registreer je dan op ons platform, geef aan wat je graag zou willen doen, en wij zorgen voor de rest.

Wij raden alle vrijwilligers aan om zichzelf ook even te registreren op deze site, je bent dan direct gratis en voor niets verzekerd voor al het vrijwilligerswerk dat je doet.

Heb je een hulpvraag? Dan kan je dat ook melden op het platform.

Het woonzorgcentrum stelt een reservepool zorgpersoneel op van mensen die in tijden van nood kunnen bijspringen, zowel door de week als in het weekend.
Specifiek zijn we op zoek naar:
- Studenten verpleging of verzorging met visum
- Afgestudeerde verpleegkundigen
- Docenten verzorging en verpleging
- Gepensioneerde verpleegkundigen

Stuur bij interesse een e-mail naar wzczorgvlied@kinrooi.be of meld je aan via het platform.

OPGELET! Omdat Internet Explorer een sterk verouderde browser is die geen Javascript aankan, werkt het hulpplatform enkel met moderne browsers zoals Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.